SB12 – För dig med dålig andedräkt

Dålig andedräkt

Dålig andedräkt är ett stort problem som drabbar både män och kvinnor. Det kan ofta kännas som ett socialt handikapp att ständigt oroa sig för hur man luktar från munnen. SB12 är en produkt som hjälper dig med detta problem.

Vad beror dålig andedräkt på?

Många tror att det kommer från magen men det är oftast inte sant. Dålig andedräkt kommer i 90 procent av fallen från munhålan. Alla människor har bakterier i munnen som hjälper till att bryta ner matrester med mera. Det bildas då illaluktande svavelgaser som gör att man får dålig andedräkt. SB12 neutraliserar och förhindrar uppkomsten av dessa gaser.

Vad är SB12?

Det är ett munskölj som du kan använda dagligen mot dålig andedräkt. SB12 är långverkande och hjälper dig i upp till 12 timmar efter intag. Alla produkter innehåller också fluor som motverkar karies, så SB12 är ett unikt komplement efter tandborstning. Det finns även som tuggummi om man vill känna sig lite extra fräsch i munnen under dagen.

Hur ofta ska jag skölja?

Man kan skölja hur ofta man vill. Men eftersom det är långverkande så räcker det med morgon och kväll för att uppnå resultat dygnet runt.

Finns det några risker?

Nej, SB12 är ett skonsamt medel som inte har några biverkningar. Barn och gravida kan använda det utan några som helst risker.

Köp SB12 på Familjeapoteket >.>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *